Om Danish Design Festival 2018

Danish Design Festival er en ny fælles platform, der samler og synliggør designbegivenheder i Danmark. Festivalen hylder diversiteten i design og kunsthåndværk med udstillinger, events, konferencer og prisuddelinger.

Danish Design Festival favner hele Danmark og finder sted fra 23. maj til 30. maj 2018. Festivalen blev i 2017 lanceret som en prototype, der skal videreudvikles i de kommende år.

Hvorfor Danish Design Festival?

Organisationerne bag Danish Design Festival er gået sammen for at skabe øget synergi blandt danske designaktører ved at samle en række begivenheder i en afgrænset periode hvert år.

Ved at samarbejde om promoveringen og afholdelsen af de forskellige begivenheder ønsker organisationerne at øge synligheden, tiltrække et større publikum, vise diversiteten i designfaget og demonstrere designs potentiale til at skabe værdi, debat, vækst og livskvalitet.

Der kommer til at være begivenheder for den brede offentlighed såvel som for professionelle. Festivalen vil hylde og demonstrere mangfoldigheden i design og kunsthåndværk. Fra socialt design, servicedesign og designtænkning, over tech og digitalt design, til designikoner og nyt eksperimenterende kunsthåndværk.

Hvem står bag Danish Design Festival

Danish Design Festival blev stiftet i 2017 og i dag udgøres styregruppen af Dansk Design Center, Design denmark, Danske Kunsthåndværkere & Designere, Designmuseum Danmark, Trends & Traditions, Kolding Kommune og Københavns Kommune.

Vær med til at præge festivalen

Danish Design Festival er en åben og inkluderende alliance, hvor alle organisationer med et designfokus inviteres til at blive associerede partnere i festivalen.

Partnere og associerede partnere er sammen om at skabe festivalens indhold i form af udstillinger, konferencer, debatter, designtalks, prisuddelinger, markeder og andre beslægtede events.

Danish Design Festival inviterer alle potentielle partnere til at deltage og være med til at præge festivalen i 2018 og frem.

Følg festivallen på facebook og instagram